Golyóstoll blog

Golyóstollakkal, tollbetétekkel, és egyéb irodaszerekkel foglalkozó blog azoknak, akiknek nem mindegy, mivel írnak.

Friss topikok

  • Antolion: Csak egy érdekesség: lehet, hogy véletlen, de a méltán ismert s 16 évadot megért CSI-sorozatban a ... (2024.04.02. 22:52) Teszt: Zebra F-301
  • golyóstoll: @Teréz_Pitykéz: Sajnos nem ismerek olyan zseléstollat, ami ebből a szempontból lényegesen jobb len... (2023.08.22. 22:03) Teszt: United Office Gel (LIDL)
  • golyóstoll: @Liu: Köszi a jelzést. Már én is találkoztam vele, de most a teljesség kedvéért bekerült az írásba... (2023.08.14. 22:50) Teszt és történet: ICO 70, ICO Scripto
  • golyóstoll: @Liu: www.volf-concorde.cz/eshop/163/kulickove-pero-concorde-classic-stribrne-4barevne.html?cookie... (2023.08.14. 22:45) Teszt: ICO Kaméleon
  • golyóstoll: Sic transit gloria mundi... (2023.03.10. 22:24) rOtring múzeum

Boldog új évet kívánok!

2015.01.01. 00:01 golyóstoll

Általában az év végi időszak arról szól, hogy az ember számot vet az adott év történéseivel, eseményeivel. Esetleg fogadalmakat tesz, vagy kicsit józanabb módon eljárva terveket készít az előtte álló újabb háromszázhatvaniksz napra.

Nem szeretnék senkit untatni azzal, hogy ezt nyilvánosan teszem meg, de a 2014-es év számomra rendkívül eseménydús és gyümölcsöző volt magánéletben, munkában, és a blog szempontjából is egyaránt.

Kis írószer kollekciómat számos különlegességgel, és régóta vágyott darabbal sikerült gyarapítanom, amelyhez immár Tőletek is több esetben kaptam segítséget. Ezt ezúton külön szeretném megköszönni. Még egy írószer forgalmazó cég is bejelentkezett, hogy szívesen biztosítana kipróbálásra szánt tollakat, és bár ez végül mégsem történt meg, már maga a megkeresés is kifejezetten jól esett.

Nem hazudok, ha azt mondom, a témák amiről írhatnék lassan halomban állnak. Viszont úgy érzem a blognak el kell mozdulnia egy olyan irányba, ahol a legújabb véletlenszerűen választott japán zseléstoll, vagy egy korábban már kipróbált 0,5 mm hegyű toll után 0,7 mm hegyű változatáról írni értelmetlen. Akkor inkább valamelyik régi írást frissítem az azóta történt változásokkal, vagy megélt tapasztalatokkal, mint ahogyan tettem számos alkalommal az elmúlt hónapokban.

Semmiképp sem szeretném a sznobizmus irányába tekerni a fonalat, de rendkívül taszítónak találom a rengeteg, kezdetben ígéretesen indult külföldi írószer blogot, amelyek öt perces tapasztalat alapján fél oldalban örvendezve, általánosságokat puffogtatva hetente háromszor összeraknak egy újabb cikket, és minden mindegy, csak pörögjön a látogatottság. Akikre igazán hasonlítani szeretnék, azokat megtaláljátok az Ajánló nevű oldaldobozban.

Néhány érdekesség:

Az öt leglátogatottabb írás 2014-ben

  1. Parker Jotter
  2. PAX golyóstoll vásárlás a Hungaropen-nél
  3. Zebra F-301
  4. Hungaropen PAX
  5. LAMY Vista töltőtoll

Az év legérdekesebb keresőkifejezése

  • mit tegyünk ha a ceruza beletörik a karunkba

(Nagyon remélem, hogy sikerült kiszedni.)

A blogról 2014-ben összesen kb. 37.000 oldalletöltés történt. Bízom benne, hogy mindenki megtalálta, amit keresett, vagy ha nem, akkor is sikerült rábukkannia valami érdekes olvasnivalóra.

A hosszúra nyúlt beszámolót lezárva kívánok boldog új évet, és igyekszem, hogy jövőre is legyen miért ide visszatérnetek.

Szólj hozzá!

Címkék: újév

A bejegyzés trackback címe:

https://golyostoll.blog.hu/api/trackback/id/tr837027177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása